Морський гребінець | 900 г |
Подрібнений часник | 3 столових ложки |
Дольки апельсина | 1 апельсин |
Вершкове масло | 3/4 чашки |
Зелень петрушки | 1 пучок |
Лимонный сік | 2 столові ложки |
Перец | 1/8 чайної ложки |
Соль | 1 чайная ложка |
1. Розтопити масло у великій сковороді на середньому вогні.
2. Додати на сковороду часник і готувати кілька секунд до аромату.
3. Додати гребінці і готувати по кілька хвилин на кожному боці, поки не стануть пружними і непрозорими
4. Викласти гребінці на блюдо, додати в масло сіль, перець, лимонний сік. Подавати до столу з очищеними дольками апельсина.
Polar Seafood Ukraine - є одним з найбільших імпортерів в Україну широкого спектру високоякісних морепродуктів. Компанія імпортує більше 100 найменувань морепродуктів та риби з різних країн світу. Холодноводні креветки, тепловодні креветки, гребінці, мідії, кальмари, омари, лангустини, восьминоги, а також весь спектр риб Північної Атлантики - всі ці продукти компанія з задоволенням пропонує українським партнерам під брендами:
«POLAR SEAFOOD», «SEAFOOD LINE» і «ARTI SEAFOOD ».
Онлайн - Каталог