Шеф-кухар ресторану Rojo Ojo Сухарченко Дмитро розповів про те, як приготувати смачні мідії в сирному соусі не у рамках професійної кухні.
Інгредієнти для соусу:
Вино біле сухе 50 мл
Вершки 100 мл
Цибуля червона 30 г
Олія оливкова 10 мл
Масло вершкове 5 г
Сир з пліснявою 40 г
Перець чилі 5 г
Петрушка 3 г
Сіль и перець (за смаком)
Інгредієнти для страви:
Мідії в мушлі ТМ Polar Seafood 300 г
Хліб чібатта 100 г
Паростки гороху (декор)
Приготування соусу:
На пательні розігріваємо вершкове масло, додаємо нарізану мілким кубиком цибулю та пасеруємо до золотистого відтінку.
Далі додаємо вино і протягом 2 хвилин випаровуємо алкоголь.
Додаємо сир, помішуючи додаємо перець чилі та вершки (на повільному вогні), тушкуємо 3 хвилини та доводимо до однорідної консистенції.
Доводимо до смаку допомогою солі та перця.
У кінці додаємо нарізану петрушку.
Приготування мідій:
На попередньо розігріту пательню наливаємо оливкову олію і трохи обсмажуємо мідії.
Додаємо до мідій соус і накриваємо кришкою, томимо на маленькому вогні 7 хвилин.
Подаємо з хрусткими грінками з чібатти, раніше підсушеними у духовці.
Bon Appetite!
Polar Seafood Ukraine - є одним з найбільших імпортерів в Україну широкого спектру високоякісних морепродуктів. Компанія імпортує більше 100 найменувань морепродуктів та риби з різних країн світу. Холодноводні креветки, тепловодні креветки, гребінці, мідії, кальмари, омари, лангустини, восьминоги, а також весь спектр риб Північної Атлантики - всі ці продукти компанія з задоволенням пропонує українським партнерам під брендами:
«POLAR SEAFOOD», «SEAFOOD LINE» і «ARTI SEAFOOD ».
Онлайн - Каталог