Шеф-кухар ресторану Rojo Ojo Сухарченко Дмитро розповів, як приготувати смачні мідії у сирному соусі в домашніх умовах.
Інгредієнти для соусу:
Біле сухе вино 50 мл
Вершки 100 мл
Цибуля червона 30 г
Оливкова олія 10 мл
Вершкове масло 5 г
Сир із пліснявою 40 г
Перець чилі 5 г
Петрушка 3 г
Сіль та перець (за смаком)
Інгредієнти для страви:
Мідії в черепашці ТМ Polar Seafood 300 г
Хліб чібатта 100 г
Паростки гороху (декор)
Готуємо соус:
На сковороді розігріти вершкове масло, додати нарізану дрібними кубиками цибулю і смажити до золотистого кольору.
Потім додати вино і протягом 2 хвилин випарувати алкоголь.
Після додаємо сир, помішуючи додаємо перець чилі та вершки (на повільному вогні) тушкуємо 3хв і доводимо до однорідної консистенції.
Додаємо сіль та перець за смаком.
В кінці додаємо петрушку.
Основна страва:
На розігріту сковороду додаємо оливкову олію та злегка обсмажуємо мідії.
Додаємо в соус і накриваємо кришкою, потім смажимо на маленькому вогні 7 хвилин.
Подаємо з хрусткими грінками з чібатти, попередньо підсушеними в духовці.
Bon Appetite!
Polar Seafood Ukraine - є одним з найбільших імпортерів в Україну широкого спектру високоякісних морепродуктів. Компанія імпортує більше 100 найменувань морепродуктів та риби з різних країн світу. Холодноводні креветки, тепловодні креветки, гребінці, мідії, кальмари, омари, лангустини, восьминоги, а також весь спектр риб Північної Атлантики - всі ці продукти компанія з задоволенням пропонує українським партнерам під брендами:
«POLAR SEAFOOD», «SEAFOOD LINE» і «ARTI SEAFOOD ».
Онлайн - Каталог