Flag_denmark

Кальмари

Кальмар фарширований

 

Складові:

Крохмаль кукурудзяний 1 чайна ложка
Перець болгарський 50 г
Морський коктейль 250 г
Горошок зелений 100 г
Тушка кальмара 4 шт
Оливкова олія 4 столова ложки
Соєвий соус 70 мл
Цибуля біла 1 шт
Сіль, перець за смаком
Петрушка 1 пучок
Кус-кус 1 стакан
Часник 4 зубчики
Морква 1 шт
Імбир 50 г

Приготування:

1. Ретельно промити і почистити тушки кальмарів, зняти з них шкірку.
2. Приготувати начинку: горошок, нарізані цибулю, часник, моркву і перець треба обсмажити в рослинній олії. Останнім на сковорідку висипати морський коктейль і готувати ще 5 хвилин.
3. Закип'ятити 200 мл води і залити кус-кус на 7 хвилин, до набрякання, потім додати до овочевої суміші. Додати зелень, посолити, поперчити, перемішати і зняти з вогню.
4. Нафарширувати начинкою тушки кальмарів, закріпити отвори дерев'яними шпажками і обсмажити по 30-40 секунд на добре розігрітій сковороді з маслом з кожного боку.
5. Приготувати соус: обсмажити нарізаний імбир і часник, додати соєвий соус і тушкувати 3 хвилини. Розвести крохмаль в 50 мл води і додати в соус.
6. Опустити кальмарів в соус і тушкувати 23 хвилини на повільному вогні.

 

Необхідні продукти:

 

Паелья з морепродуктів.

 

Складові:

Креветки тигрові 8/12, з головою 2 шт
Креветки тигрові 16/20, очищені 8 шт
Кальмари baby, очищені 120 г
Бульйон креветковий 500г
Перець солодкий 70 г
Зелень петрушки 5 г
Цибуля ріпчата 20 г
Оливкова олія 50 мл
Мідії в мушлі 4 шт
Каракатиця 100 г
Шафран 0,1 г
Томати 120 г
Часник 3 зубчики
Лимон 0,5 шт
Вода 50 мл
Рис 150 г

Приготування:

1. Очистити і нарізати цибулю півкільцями, дрібно нарубати стебла петрушки, крупно нарізати часник і перець.
2. Половинки помідора натерти на крупній тертці так, щоб шкурка залишилася в руках.
3. Розвести шафран в 50 мл окропу і настоювати 4 хвилини.
4. Видалити кишку з креветки зубочисткою по всій довжині, не знімаючи панцир.
5. Обсмажити неочищені креветки, мідії в мушлі і каракатиці на середньому вогні протягом 2-х хвилин.
6. Додати цибулю і перець і смажити протягом 2-х хвилин, постійно помішуючи. Додати стебла петрушки, часник і обсмажувати, помішуючи, ще 40 секунд, після чого вийняти мідії.
7. Влити шафрановий настій, бульйон і томатну пасту, додати сіль, перець, довести до кипіння, висипати рис, перемішати і варити при легкому кипінні 15 хвилин. Додати очищені креветки і кальмари, варити ще 10 хвилин до повного випаровування рідини.
8. Розкласти мідії і подавати до столу.

Необхідні продукти:

 

Салат з овочів з морепродуктами.

Складові:

Коктейль з морепродуктів 500 г
Перець чорний мелений за смаком
Оливкова олія 60 мл
Цибуля ріпчата 1 шт
Зелений салат 1 пучок
Томати 6 шт
Чесник 2 зубчики
Лимон 1/2 шт
Сіль за смаком

Приготування:

1. У каструлі закип'ятити воду, висипати туди морський коктейль. Варити 5-7 хвилин. Морепродукти відкинути через друшляк і промити холодною водою.
2. Нарізати помідори, цибулю, листя салату, дрібно нарізати часник і перемішати з морепродуктами в салатниці.
3. Заправити салат оливковою олією з соком лимона, посолити і поперчити. Можна додати соєвий соус або бальзамічний оцет за смаком.

Необхідні продукти:

 

Polar Seafood Ukraine - Кращі морепродукти з усього світу!

Polar Seafood Ukraine - є одним з найбільших імпортерів в Україну широкого спектру високоякісних морепродуктів. Компанія імпортує більше 100 найменувань морепродуктів та риби з різних країн світу. Холодноводні креветки, тепловодні креветки, гребінці, мідії, кальмари, омари, лангустини, восьминоги, а також весь спектр риб Північної Атлантики - всі ці продукти компанія з задоволенням пропонує українським партнерам під брендами:

«POLAR SEAFOOD», «SEAFOOD LINE» і «ARTI SEAFOOD ».

Онлайн - Каталог